Var med och utveckla bygdegården

Under våren 2012 planerar Föreningen Österundagården att söka Leader-pengar för att utveckla bygdegården och dess verksamhet. Bygdegården är en viktig samlingspunkt för oss alla som bor här i bygden och det finns många sätt där vi tillsammans kan göra att den fungerar ännu bättre än idag. Både inne i bygdegården och utanför kan det göras en hel del praktiska förbättringar, men även utbud och verksamhetsidéer kan förändras.

Vid ett första möte i slutet av december flödade idéerna fritt. Här kan du läsa en sammanfattning av kvällens önskningar och visioner. Allt från praktiska detaljer till storslagna drömmar! Diskussionen kommer att fortsätta på årsmötet den 25 januari. Kom och var med! För att föreningens ansökan ska bli så bra som möjligt är det viktigt att många har varit med och lagt grunden.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.